Pantai Cijeruk Sancang Aya carita Karajaan

Ceuk beja baheula di eta pantai cijeruk sancang aya hiji kerajaan anu namina SANCANG PAKUAN PAJAJARAN..Anu rajana PRABU Siliwani Nu sakti mandraguna..

Bade diislamkeun ku putrana Prabu kiansancang anjeuna alimeun nugi ka tilem di leuweung eta..Sancang anu katelahna ayeuna

Ieu aya laguna ku cep darso…Wilujeng ngadangukeun

Mugi katampi sa ayana…

INFO Kontak Penginapan Karang Laut

Penginapan Karang Laut / Santolo sayangheulang
Kang Dani / Teh Erni
Telp: 082129705000
BBM : bb 7eac865a
WA: 082214538055
Website : http://penginapankaranglaut.com
Email : info@penginapankaranglaut.com
Twitter : @infokaranglaut
Instagram : @infokaranglaut
Facebook : facebook.com/penginapankaranglaut

2,660 kali dilihat, 9 kali dilihat hari ini